Sunday, October 18, 2009

October random trip

Cum nu are importanta motivul ci doar rezultatul, am decis sa fac in fiecare luna cate o calatorie dupa reteta: Iau cativa amici (cat incap in masina), facem plinul si stabilim o directie in benzinarie, mergem juma de rezervor oriunde si ne intoarcem in aceeasi zi.

Drept urmare, in episodul 1, ne-am trezit cu chiu cu vai si am plecat intr-un final spre Pitesti, Ramnicu Valcea, am facut stanga pe Valea Lotrului si am tot mers, de la soare si frunze colorate ajungand la zapada de 20 cm pazita de oameni de zapada :) si daca tot eram acolo, am zis ca nu strica sa ajungem si la Petrosani si apoi sa fac un NFS pe valea Jiului la intoarcere.
Cam atat :)











6 comments:

contesa said...

superbe culori de toamna

Anonymous said...

O ultima privire asupra verii care a fost, prima privire asupra iernii care va veni, culori vii, dar pe moarte...ce mai, o minunata invitatie sa mergem in locuri atinse sau nu de piciorul omului!
Thanks for sharing si asept cu nerabdare urmatoarele ferestre spre lumi deosebite (aka amintiri din pribegii)!

P.S.Chiar daca mi-a facut figuri Explorer-ul ce am vizionat a meritat si daca mi se va mai intampla (din cazua blog-ului sau nu) nu voi regreta!

serban said...

hei, am mai auzit de pb asta cu explorerul chiar azi... eu sunt pe mozilla si merge tzeava.
Am inteles ca se deschid multe ferestre...
Daca se main intampla da-mi de veste.
Sar'naaa

Anonymous said...

Ok, am inteles ca merge "tzeava" mozilla, insa obisnuita cu Explorer-ul... ce sa-i faci?! De data asta nu am avut probleme, nu s-au mai deschis multe ferestre, doar una si buna :), insa daca se va mai intampla trec la default mozilla, promit.

serban said...

DISCLAMER:
Se pare ca a fost o hiba pe blogger, azi dimineata nu puteam accesa deloc...
Acu pare ca merge.. pana mea... nici in google nu te mai poti increde :))

Petru said...

Frumos