Monday, June 1, 2009

Pisi, stuf & dogs

Cum am plecat vineri seara croiti sa cucerim lacul Iezer, am invins doar un foc in padure si o supa instant facuta la jar in acorduri de vin de Tohani si niscai beri.

Intre timp tot ploua in ciuda, sa creasca porumbul, deh.

Dimineata am facut un drum la Campulung dupa un primus si o scurta calatorie spre capatul pamantului off road (directia buna era Cheile Dambovicioarei - am gasit alte chei de 13, 16 si una franceza).

Intre timp tot ploua in ciuda, sa creasca si graul, ca e pacat.

Pierdandu-ne cumpatul si pe noi prin coclauri neumblati decat de padureni, am decis sa punem capat acestei aventuri cu un ocol scurt spre Vama Veche.

Intre timp tot ploua in ciuda pana aproape de 2 Mai, (fro 8 ore a fost dumu' si ploaia) sa creasca si cine o vrea sa creasca ca mie mi s-a luat.
Am beut, am (cred ca) dansat, am incercat 2 conversatii esuate cu niste tanti si am facut niscai poze. Desi sunt mare fan de 50mm pt pisi trebuia un zoom, sau o vorba buna :)
Enjoy.








2 comments:

Dana Andrei said...

Frumos frumos! :)

Thanata said...

Praf! Praf! ...noi in 20 minute eram la Cheile alea....dar deh...oricum ca sa ne fie oftica mai mare, ne-am dat seama cu ciuda ca vinul a ramas in masina voastra...Fucking shit!