Tuesday, April 21, 2009

ze cow & ze dog

Cum singura activitate intelectuala pe care mi-am propus sa fac in mini vacanta asta a fost sa duc apa la vaca, am inclus ca si bonus sa dau niscai haleala si la cainele lu' mamaia.

In rest, la intrebarea "ce-ai facut de paste?", raspunsul este inevitabil si categoric, NIMIC. :)
Si ce bine-o fost...

7 comments:

illa said...

singura activitate de bun simt si in armonie perfecta cu traditia..mie una mi s-a luat de boii si vacile din aria urbana..iti admiram cu invidie pozele..bucolic si simplu..cum o mai fi?:(

serban said...

"bucolic", "simplu"... ma omori cu "neologismele" astea :P

Bine ca jucam biliard la ora de romana, nu ca aia din Economic care toceau pe rupte Miorita si implicatiile pseudo-coerente ale comuniunii omului cu natura umana in diviziune maxima aleatorie. Sau conditia omului de geniu, printre semenii ilustri. Cum vrei tu sa-i zici :P

illa said...

aia din economic aveau polemici geniale cu mamaie delia, profa de romana, asa ca nu dezertam la biliard decat la ora de fizica:D, insa pe tine te cred ca nu ai trecut pe acolo, Miorita fiind un subiect de clasa VIII; macar spune-mi ca stii sa joci biliard, prin compensatie:))))

serban said...

Pe vremea aia jucam destul de bine pt un om... Acu m-oi fi prostit, deh, pacatele mele si batranetea. Hai, hai, ca voi ati muls-o la liceu, ca si tema de casa, lasa vrajeala. :))

illa said...

pfff

fetita cu chibrituri said...

vacuta asta e tare fotogenica!

baftaman said...

privirea dog'ului face toti banii :))